Woonlasten en Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

bloemink_arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Bedenkt u eens bij uzelf kan ik nog in de woning blijven wonen als ik of de echtgenote of partner plotseling arbeidsongeschikt of werkloos wordt?
Als u deze vraag direct met ja kunt beantwoorden dan heeft u waarschijnlijk uw zaken goed voor elkaar.

Heeft u echter twijfels over uw situatie indien dit zich voordoet neem dan geen risico en neem dan direct contact met Bloemink Financieel Advies op, in een persoonlijk gesprek kunnen we dan uw situatie in kaart brengen en beoordelen hoe het bij u is geregeld.
Wij hebben een prima pakket aan woonlastenbeschermers en arbeidsongeschiktheids- verzekeringen, waarbij wij uw financiële risico’s kunnen verzekeren. Wij kunnen de woonlastenverzekering onderbrengen bij bijvoorbeeld Callas, TAF, Cardif, de Goudse etc.
Ook het beloningssysteem voor het afsluiten van een woonlastenverzekering is via de wetgeving verandert, u betaald rechtstreeks aan de financieel adviseur een factuur voor de geleverde diensten (voorheen gebeurde dit via provisie in de premie), het door u te betalen bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de diensten die moeten worden geleverd, dit zal in het persoonlijk gesprek met Ger Bloemink met u worden besproken.